Over mij

Mijn naam is Geertje Setton en ik ben het gezicht achter My Growing Self. Ik ben psycholoog en professioneel coach.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nederland. Benoemenswaardig is dat ik een lange tijd, maar liefst 11 jaar, in Spanje gewoond heb. Momenteel woon ik samen met mijn Uruguayaanse man en mijn twee prachtige dochters in Heesch. Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en coaching. Ik behandel onder andere angst- en somberheidsklachten, burn-out, emotieregulatieproblematiek, negatief zelfbeeld en identiteitsproblematiek. Ik maak met name gebruik van CGT (cognitieve gedragstherapie), ACT (acceptance and commitment therapy), MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en motiverende gesprekstherapie. Ik bied mijn sessies aan in het Nederlands, Engels of Spaans.

Mijn diploma’s:

  1. Afgestudeerd in Psychologie, specialisatie in Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Gecertificeerd in Executive Coaching bij het Instituut voor Coaching Psychology in Madrid.

Wat ik belangrijk vind:

  • Ik zet me in om mensen te begeleiden in hun weg naar persoonlijke groei en ze te helpen in de ontwikkeling van nieuwe gedachten, overtuigingen en gedrag om meer plezier en voldoening te ervaren in het leven.
  • Ik ben gepassioneerd om anderen te helpen om hun welzijn te vergroten, doelen te bereiken en angsten en belemmeringen aan te gaan.
  • Ik ben ge├»nspireerd om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en elke dag een betere persoon te worden.

Wat er over mij gezegd wordt