Over mij

Hi!

Mijn naam is Geertje Setton en ik ben het gezicht achter My Growing Self. In mijn praktijk voor therapie en (wandel)coaching zet ik mijn ervaring als psycholoog en coach in om mensen te helpen. Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en coaching. Ook organiseer ik elke maand een mindful wandeling in de natuur. Ik werk voornamelijk in regio Heesch, Oss en natuurgebied de Maashorst. 

Ik woon samen met mijn Uruguayaanse man en mijn drie prachtige dochters in Oss. Benoemenswaardig is dat ik 11 jaar in Spanje gewoond heb. In 2020 ben ik met mijn gezin geremigreerd naar Nederland. 

In mijn praktijk zie ik mensen die last hebben van onder andere angst- en somberheidsklachten, stress, overspannenheid of burn-out, traumagerelateerde klachten, emotieregulatieproblematiek, negatief zelfbeeld, identiteitsproblematiek en ADHD. Ik werk het liefste vanuit een holistische blik waarin er ruimte is voor zowel lichaam als geest waarbij ik met name gebruik maak van:

  • CGT (cognitieve gedragstherapie)
  • ACT (acceptance and commitment therapy)
  • EMDR (traumatherapie Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
  • Mindfulness
  • Motiverende gesprekstherapie
  • Wandelcoaching

Ik ben opgeleid als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heb ik de opleiding tot coach gevolgd bij het Instituut voor Coaching Psychology in Madrid. De afgelopen jaren heb ik in verschillende organisaties gewerkt en met verschillende soorten therapeuten mogen samenwerken. Naast mijn praktijk werk ik nog twee dagen per week bij een arbodienst in ‘s Hertogenbosch.

Wat er over mij gezegd wordt