Over mij

Hi!

Mijn naam is Geertje Setton en ik ben het gezicht achter My Growing Self. In mijn praktijk voor therapie en (wandel)coaching zet ik mijn ervaring als psycholoog en coach in om mensen te helpen. Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en coaching. Ook organiseer ik elke maand een mindful wandeling in de natuur. Ik werk voornamelijk in regio Heesch, Oss en natuurgebied de Maashorst. 

Ik woon samen met mijn Uruguayaanse man en mijn twee prachtige dochters in Heesch. Benoemenswaardig is dat ik een lange tijd, maar liefst 11 jaar, in Spanje gewoond heb. 

In mijn praktijk zie ik mensen die last hebben van onder andere angst- en somberheidsklachten, stress, overspannenheid of burn-out, traumagerelateerde klachten, emotieregulatieproblematiek, negatief zelfbeeld, identiteitsproblematiek en ADHD. Ik werk het liefste vanuit een holistische blik waarin er ruimte is voor zowel lichaam als geest waarbij ik met name gebruik maak van:

  • CGT (cognitieve gedragstherapie)
  • ACT (acceptance and commitment therapy)
  • EMDR (traumatherapie Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
  • Mindfulness
  • Motiverende gesprekstherapie
  • Wandelcoaching

Ik ben opgeleid als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heb ik de opleiding tot coach gevolgd bij het Instituut voor Coaching Psychology in Madrid. De afgelopen jaren heb ik in verschillende organisaties gewerkt en met verschillende soorten therapeuten mogen samenwerken. Naast mijn praktijk werk ik nog drie dagen per week in een kleine GGZ instelling in Eindhoven.

Wat er over mij gezegd wordt