Referenties

Lees hieronder wat er over mij gezegd wordt.

I.

Geertje, wat ben je een fijn warm persoon!

Met een goed luisterend oor en je weet de vinger precies op de zere plek te leggen en de passende behandeling daarop toe te passen.

Je praktische voorbeelden zijn toegevoegde waarde en de persoonlijke aanpak vergroot het vertrouwen. Ik ben blij met de keuze voor jou. Ik hoop eigenlijk dat ik je hulp niet meer nodig heb 🙂 zo wel dan kom ik graag bij je terug! Bedankt!


Lisa

Een groot dankjewel richting jou! Ik was mijn levenslust en energie volledig kwijt. Nu heb ik mijzelf weer terug gevonden. Bedankt voor de fijne en leerzame weken, je inzichten, je feedback en mooie woorden. Jij laat mij zien dat het leven niet altijd perfect hoeft te zijn. Het is goed zoals het is. Ik mag zijn wie ik ben.


Sigal

De pittige, slimme en scherpe vrouw in de zachte verpakking. Dank je wel voor alle praktische handvaten, visualisaties en ontzettend waardevolle inzichten. Wow! Je hebt me echt vaak aan het denken gezet. Super, super bedankt. ps: blijf dit werk doen, want dit is je roeping!


Lola Vallejo – Mede-oprichter van SoulRoom
Vertaald vanuit het Spaans

Het coachingtraject met Geertje is voor mij erg verrijkend geweest, zelfs therapeutisch.

Het viel samen met een periode waarin ik door een dieptepunt in mijn carrière ging. Ik was recent van baan veranderd en die voldeed niet aan de verwachtingen die ik had vooropgesteld. Na talrijke jaren professionele carrière had deze verandering me ondergedompeld in een etape van onzekerheden en demotivatie. Ik voelde me niet goed binnen het nieuwe bedrijf; ik hield niet van de manier van werken, noch van de manier waarop de werknemers werden behandeld.

De sessies met Geertje hielpen me om de eerste maanden door te komen en om een doel te definiëren dat, al had ik het zelf al uitgedokterd, zij mij hielp scherp te stellen: van situatie veranderen. Als deze realiteit mij niet beviel en niet was waar ik naar op zoek was, waarom dan doorgaan? Waarom niet proberen om mijn situatie aan te passen?

Belangrijk is ook dat we een goede klik hadden. Geertje is vriendelijk, beleefd, empathisch, discreet en erg voorzichtig. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik herinner me zelfs dat ik haar zei dat ik “mijn ziel aan het openen” was. Ik ben een nogal gereserveerd persoon en toch was ik bij haar totaal ontspannen.

Er is nu al een tijd voorbij gegaan, maar vandaag kan ik zeggen dat ik die baan heb opgezegd en dat ik een eigen bedrijf heb opgericht. Geertje hielp me om in te zien dat ik veel meer in mij mars had dan ik me kon inbeelden; ze leerde me mezelf beter kennen en gaf me het vertrouwen terug dat ik dacht verloren te hebben.


Cristina Sánchez Estévez – Algemeen Directeur bij Transix S.A.
Vertaald vanuit het Spaans

Geertje, hartelijk bedankt voor het luisteren, je oprechte interesse, je zachtheid, je begeleiding en waardevolle steun in mijn coachingstraject. De sessies met jou waren erg hulpzaam vanwege het hardop zeggen met jouw attente blik wat op mezelf moeilijk te erkennen is. Het was de eerste stap om vooruit te komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Je bent een geweldige coach en je kan rekenen op mijn liefde en vertrouwen.


Angela G.
Vertaald vanuit het Spaans

Ik voel me zelfverzekerd, gehoord en begrepen. Ik ben aan het leren om de dingen vanuit een nieuw perspectief te zien en ideeën van tevoren voor te stellen.


Sonja

Heel erg bedankt. Je bent een fijn en mooi mens met veel kennis. Door jou heb ik veel inzichten gekregen en zie ik weer een lichtpuntje.


Maria Carmen M.
Vertaald vanuit het Spaans

Ik voelde me erg goed vanaf het begin. Er was een verbinding en bovenal wist ze zich in te leven in mij, waardoor ik me op geen enkel moment slecht of ongemakkelijk voelde. Ik ben aan het ontdekken dat ik in staat ben om dingen te bereiken waar ik niet in geloofde, bijvoorbeeld om wat tijd voor mezelf hebben, of om mijn dagelijkse taken te organiseren, zowel werk gerelateerd als professioneel. Ik zal stressvolle situaties controleren zonder dat ze mij onevenredig beĂŻnvloeden.


Rosana V.
Vertaald vanuit het Spaans

Het was een verrijkend proces. Het heeft me geholpen om te reflecteren en na te denken over de dingen die ik voorheen automatisch deed.


Marga
Vertrouwen en veiligheid waren de basis voor deze leerzame weken. Ik heb kleine, maar ook flinke stappen gezet. Dank je voor de duwtjes in m’n rug. Ik neem de tools mee die ik heb mogen ontvangen en ben nogmaals zeer dankbaar dat ik aan mezelf heb mogen werken


Gisele Mporanyi
Vertaald vanuit het Engels

Coaching met Geertje was een geweldige ervaring voor mij. Het heeft me geholpen om op twee hoofdpunten in mijn professionele leven te richten:
1) Achterhalen wat de volgende stap is na het verlaten van mijn huidige baan;
2) Hoe toegewijd ik ben om nieuwe mogelijkheden te zoeken


Susana Flecha Garcia
Vertaald vanuit het Engels

Coaching met Geertje was zeer behulpzaam, ze hielp me te begrijpen dat het nemen van kleine stappen ons kan leiden waar we naar toe willen, en dat het de beste manier is om de reis te beginnen. Een goede takeaway is de foto met de positieve en negatieve woorden die tijdens de sessie ontstond, dit helpt me om op de dingen die ik wil te richten.


Galina Stefanova
Vertaald vanuit het Engels

De coaching sessies waren emotioneel, opluchtend en intrigerend. Coaching met Geertje was interessant en erg behulpzaam. Het antwoord zit in mij en niemand kan sommige vragen voor mij beantwoorden, maar coaching helpt je te zien wat niet duidelijk zichtbaar voor je is. Na de sessie ging ik naar huis en het liet me nadenken over mijn prioriteiten en het leven in zijn geheel. Het heeft me geholpen om mijn innerlijke kracht te visualizeren en om positiever en minder veeleisend naar mezelf te zijn. De resultaten waren voor mij:
– om beter iets te doen dan te wachten en het te veel overdenken
– de positieve houding naar mijn eigen prestaties


Mirjam

Je hebt me ontzettend veel inzichten gegeven maar ook heel verdrietig en ellendig laten voelen, dit moest om mij te laten zien dat het anders kan. Super bedankt voor de leerzame uurtjes, jij was letterlijk mijn lichtje in de duisternis.


Lidia Jurisich
Vertaald vanuit het Engels

Het hebben van Geertje als coach – zelfs voor een korte tijd – was een geweldige ervaring voor mij. Ik voelde dat ik al mijn twijfels en problemen met haar kon delen dankzij de oprechte relatie die we hadden. Ik heb geleerd hoe je een problematische situatie vanuit verschillende invalshoeken kan zien, om mijn gevoelenes en emoties in die specifieke situatie te kunnen erkennen, om een actie plan te ontwikkelen dat zou kunnen leiden naar een bevredigende oplossing en om mogelijke obstakels te overwinnen. Geertje was vol van begrip en ondersteunde me in mijn weg naar succes. Ik zal altijd dankbaar zijn voor de maanden die we samen door konden brengen tijdens onze coaching sessies, aangezien ik nu de baan heb die ik meteen van het begin van mijn carrière wilde hebben. BEDANKT!


Nadezhda P.
Vertaald vanuit het Engels

Ik voelde me open om mijn gedachten en ideeën te delen en ik was geïnteresseerd om nieuwe dingen te leren. Coaching heeft me geholpen om minder frustratie op het werk te hebben en georganizeerder te zijn in routine taken. Ik heb technieken geleerd om professioneel gedrag, problemen en obstakels te analyseren tot een effectievere manier van werken en interactie met anderen.


Jolanda

Ik wil je bedanken voor de afgelopen weken. Ik ga met een volle rugzak met handvaten en inzichten verder. Je hebt me echt aan het denken gezet met veel dingen wat vorige psychologen niet is gelukt. Ik ben blij dat de chaos in mijn hoofd weg is. Er is nog veel werk te doen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.


Sofia M.
Vertaald vanuit het Engels

De coaching sessies waren zeer behulpzaam om openlijk te spreken over mijn professionele sterke en zwakke punten en om ze in een ander perspectief te zetten, gezien vanuit buiten en niet alleen met mijn eigen “ogen”.
Coaching met Geertje was verlichtend en behulpzaam, omdat ik in staat was om problemen te ontdekken, en ook nieuwe mogelijkheden die ik me van tevoren niet gerealiseerd had, en ze ook in de praktijk te brengen. Het heeft me een juist inzicht gegeven hoe ik mijn carrière kan verbeteren en vooruit kan gaan.


Johan Nordin
Vertaald vanuit het Engels

De coaching sessies met Geertje waren organisch en flexibel, ze werden gestuurd waar ze naar toe moesten gaan, op basis van mijn behoeften en persoonlijkheid. Ik zat in de bestuurdersstoel. Ze gaven me een veilig, en nog belangrijker, ´n toegewijd tijdslot voor reflectie en discussie die een aantal blinde vlekken in mijn persoonlijke en professionele leven onthulden.


Raluca Minea
Vertaald vanuit het Engels

De coach moedigde me aan om mezelf te openen en te ontplooien. Ik voelde me vrij om te zeggen wat ik er door mijn hoofd ging, ook nav de geheimhoudingsovereenkomst. Ik evalueerde wat mijn sterke en zwakke punten zijn en ik had meetbare resultaten in de geĂŻdentificeerde gebieden: het verbeteren van de communicatie en delegatie. Ik heb geleerd dat ik mezelf regelmatig wil bestuderen en te zien wat ik wil verbeteren in mijn leven.


Jolien

Onwijs bedankt voor alle hulp en steun. Ik heb mooie inzichten gekregen en ga met een volle rugzak en lach op mijn gezicht verder.


Giusi Torchia
Vertaald vanuit het Engels

Coaching met Geertje was een interessante ervaring, om aan den lijve te ervaren wat coaching is. Het was een waardevolle en effectieve manier om mijn gedachten te verhelderen en open te staan voor ideeën. Een goede coach vraagt vragen die je in verschillenden richtingen doet denken en de weg vrij maakt om je doel te bereiken. De coaching sessies waren plezierig en open. Het heeft me geholpen om te ademen en te ontspannen, en om sommige verbeterpunten in mijn dagelijks leven aan te wijzen.


Emmanuelle T.
Vertaald vanuit het Engels

Ik ben zeer dankbaar voor de kans die je me gaf om mijn eerste coaching sessie met jou te ervaren. Het was een ogenopener hoe je me via een paar kleine oefeningen liet nadenken over dingen waarvan ik altijd wist dat ik ze in mijn gedachten had, maar ik nooit de kans had om het concreet te maken en het op te schrijven. Dit heeft me geholpen, zowel op persoonlijk als op profesioneel vlak, om een duidelijker beeld te hebben hoe ik doelen voor mezelf kan stellen en hoe ik beslissingen/acties kan nemen op basis van deze reflecties om mezelf te laten groeien. Het is jammer dat we niet meer sessies konden hebben en samen verder konden werken.